Schaamt u zich voor uw teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels. Nagelreparatie geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Het is een éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Het product is elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. Ik kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.

De tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd.. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 a 4 weken door mij worden bijgevuld.

Onze gel is van hoogwaardige kwaliteit. Om deze hoge mate van kwaliteit zeker te stellen heb ik een speciaal seminar gevolgd waarin dit systeem met zijn specifieke producteigenschappen zowel in theorie als praktijk is geleerd. Dat garandeert u prachtige esthetisch gecorrigeerde teennagels en een groter zelfvertrouwen.