Nagelbeugel techniek


Ingroeiende nagel(s) laten verdwijnen zonder chirurgische ingreep.

Een ingroeiende nagel is een nagel die door de huid het vlees in groeit. Dit geeft meestal een ontstekingsreactie in de hoek waar de nagel in zit. Ingroeiende nagels is een veel voorkomend probleem. Dit probleem openbaart zich meestal aan één (of beide) grote teennagels.

Welke nagels komen in aanmerking voor nagelregulatie?

  • Tunnelnagels
  • Stootnagels
  • Ingroeiende nagels

In principe kan iedere vervorming of kromming van de nagelplaat terug worden gebracht tot hun normale “groei” vorm, als het begin van de nagel bij de nagelriem een redelijk vlakke vorm heeft. De diverse beugels verschillen van vorm en materiaal en hebben elk hun specifieke voor delen, afhankelijk van de conditie van de nagel.

Nagelbeugel techniek wordt alleen toegepast door voetverzorgers die zich hierin gespecialiseerd hebben.

De veertjes techniek

Deze veertjes worden rechtstreeks op de nagelplaat aangemeten en aangebracht. Zo’n veertje wordt met kunsthars vastgezet. Deze beugel is bedoeld om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Acryl / Kunsthars
Ook is het mogelijk om met het opzetten van acryl een verkeerd groeiende nagel in de juiste richting te leiden.
Uw pedicure heeft zich in al deze technieken gespecialiseerd en kan u nu met deze nagelregulatie techniek van uw vervelende en vaak pijnlijke probleemnagels helpen.

Welke techniek het beste bij u en uw nagel past overleggen we samen. Dit is mede afhankelijk van de stevigheid van de nagel.