Hoofdpijn, buikpijn, stress? Voetreflex brengt je weer in balans!

Voetreflex is een fijne en veilige manier om je gezondheid te verbeteren en stress en pijn te verminderen. Door voetreflex wordt je lichaam gestimuleerd om zelf zijn eigen gezonde evenwicht te herstellen.

Wat is voetreflex?

Voetreflex is een eeuwenoude natuurgeneeswijze. Voetreflex (ook bekend als voetreflexologie) ziet ‘ziek zijn’ als een signaal dat lichaam en geest uit balans zijn. Met voetreflexmassages worden blokkades en spanningen in het lichaam opgelost, waardoor de energie weer vrij kan stromen. Lichaam en geest komen weer in balans!

Onze voeten zijn eigenlijk een perfecte weergave van ons lichaam in het klein. Specifieke punten en zones op de voet corresponderen via zenuwbanen met bepaalde lichaamsdelen en organen. Door deze drukpunten te stimuleren, worden die delen of organen die ermee in contact staan behandelt.

Wat doet voetreflex?

Stimuleert de bloedcirculatie
Bevordert de opname van zuurstof en voedingsstoffen
Bevordert de afvoer van afvalstoffen
Verbetert de zenuw- en hormoonfuncties
Ontspant en vitaliseert

Voetreflextherapie, voor wie?

Voetreflex is een fijne zachte therapie voor jong en oud, voor klachtenbehandeling, ontspanning en preventie van fysieke en mentale aard.

Neem eens tijd voor jezelf en ontdek hoe Voetreflex & meer je welzijn kan bevorderen. Een heerlijke, ontspannende ervaring, waar je nog heel lang van na

geniet. In een rustgevende en persoonlijke sfeer, geef ik je graag een voetmassage in mijn praktijk aan huis, Jereda tevens medisch pedicure

Nieuwsgierig geworden.. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag helpen wij u verder.

© 2020 Reiki en Pedicure salon Jereda